HAMIR od Priehradného múra

Plemenná kniha/číslo: SPKP/17848
Dátum narodenia: 13.05.2017
Majiteľ: Branislav RÝS
Adresa: Na píle 38/6, 97633 Poniky
Mail: ankarysova@gmail.com
Telefón: +421911395264
DBK: A/A
Výška: 48 cm
Bonitačný kód: A0B3C0D2E0F0G6
Dátum Miesto Druh Známka Body Čuch Titul Poradie Rozhodca
Dátum Miesto Druh Trieda Ocenenie Rozhodca
HAMIR od Priehradného múra BENY od Spolkára BRIT Valaškovce EBON Brunov dvor DAG od Kmetónyho dvora
RITA Vlčí potok
NETTY Morské oko ARGO Tri potoky
AIŠA od Suchého
JUTA od Partilu FREDY Marciláz TYMO Parichvost
GUĽA zo Šalgova
AGA z Chmeľova ZAPO Čisté bučiny
GALA Domaková
ASTA z Judavinklu ARGO Kerenová CHAN Bukas DANO spod Gregorivky
NAIWA Bahrisko
BARA Pitaková BARON z Babového dvora
GERA Dekanová
Mamba Bejchlovské hvozdy JOGI Marciláz ORNIT Vlčí potok
GAJA Frička
BARA z Polčiny IRAN z Prievrany
CIFRA z Dedinského dvora
Dátum Matka Psov Súk Spolu Poznámka
08.05.2019GURA z Brezovského hámra6511
6 5 11 Priemerný počet šteniat na párenie: 11,00
Dátum exteriérovej bonitácie: 16.06.2018
Miesto exteriérovej bonitácie: Sielnica
Komisia exteriérovej bonitácie: Ing. Stanislav MORAVČÍK , Ing. Igor HRONČEK , Ing. Jozef VAKULA, PhD.

Bonitačný kód

A – Celkový vzhľad - kostra
0 – ušľachtilý, typický predstaviteľ plemena, pes: od 47-do 49cm, sučka: od 42-do 44cm
B – Hlava – ucho – oko 3 – ľahšia,ťažšia hlava primeraná k telu
C – Chrup 0 – nožnicový zhryz, úplný
D – Telesná stavba 2 – mäkkší, málo pevný, slabo osvalený chrbát
E – Chvost 0 – správne nasadenie,nesenie,dĺžka
F – Srsť, sfarbenie, pigmentácia 0 – štandardné osrstenie a sfarbenie, správna pigmentácia
Dátum pracovnej bonitácie: 02.02.2019
Miesto pracovnej bonitácie: Divín
G – Povahové vlohy 6 – sanguinik s náznakom flegmatika – menej vyjadrený záujem a hľadanie,samostatná práca bez pomoci vodiča, vytrvalý kontakt, hlásenie s menšími prestávkami – obozretná práca bez dlhšieho opustenia diviaka počas doby preskúšania – celkovo vyrovnaný, menej sústredený, sebavedomý a dôrazný prejav, mierna strata ostrosti (slabšia ostrosť)
Close Menu