Členské poplatky

  • Post author:
  • Post category:Oznamy

Vážený členovia KCHSK

V zmysle stanov je treba uhradiť členský poplatok za rok 2019 do 31.3.2019. V spolupráci s ekonómkou sme aktualizovali členské poplatky ku 28.2.2019. (poplatky poštovou poukážkou za mesiac február budú ešte doplnené, po doručení výpisu od pošty).  Zoznam nájdete v časti KCHSK – Zoznam členov.

Po prihlásení na web slovensky-kopov.sk v časti Členská zóna – Člen – Poplatky si môžete skontrolovať všetky svoje poplatky za rok 2019.

V prípade ak nie je Váš poplatok zaúčtovaný správne alebo vôbec, kontaktujte ekonómku na mail ekonom@slovensky-kopov.sk alebo správcu webu admin@slovensky-kopov.sk

Zoznam členov 

This Post Has 2 Comments

  1. Jaroslav Dudík

    Možno sa niekomu bude zdať, že tento príspevok nemiestny, ale nepleťme „C“ s „Č“, ani „S“ s „Š“ a už vôbec nedávajme „CH“ medzi „C“ . Raz sa ma jeden občan Slovenska spýtal: „… a kde nájdem to Cé Ha Ka O…“ , krátku chvíľu mi trvalo, kým som pochopil, že hľadá kanceláriu správy CHKO. U neho sa to dalo pochopiť, pretože pochádzal z južného Slovenska a lepšie rozprával po maďarsky ako slovensky. Ale aj on mal poznať štátny jazyk a k jeho poznaniu patrí aj to, že vieme, že „Č“ ide až po „C“ a podobne je to so „Š“. „CH“ ale určite patrí až za „H“. Výhovorka, že plechový mozog to robí po anglicky neobstojí. Anglicko je až za Lamanšským prieplavom.
    S pozdravom

    Ujo Jaro
    p.s. Nech si z toho tvorca zoznamu robí ťažkú hlavu, aj ja som mal zlé známky z diktátov, ale som sa to naučil. Slovenčinu si musí pestovať každý Slovák! 🙂

  2. admin

    Ešte že mám čas zaoberať sa takýmito dôležitými vecami 🙂
    Máš to tam Jarko ako si si želal. U psov si si to ale doteraz nevšímal :-), idem to aj tam zmeniť.

Comments are closed.