Prihlasovanie na výber na MAR 2018

  • Post author:
  • Post category:Oznamy

Vážení členovia KCHSK a priaznivci slovenského kopova.

 

Klub organizuje výber na vrcholnú medzinárodnú súťaž slovenských kopovov MAR 2018, ktorá sa bude konať 10.-11.11.2018 vo Zvolene.

Výber sa uskutoční dňa 29.9.2018 v oplôtku v Divíne.

Na výbere sa môžu zúčastniť kopovy, ktorých vek v deň konania MAR bude min. 3 roky a budú mať absolvované skúšky SD min. v II. cene.

Prihlásiť sa môže 15 kopovov a 5 náhradníkov. 

Tu sa môžete prihlásiť.

Zoznam prihlásených kopovov

This Post Has 5 Comments

  1. Patrik Pivka

    Niektorí prihlásení vodiči nemajú ani oči ale majú len jamy.

  2. Jozef Zlacký

    To nemyslíte vážne! Na vrcholnú medzinárodnú súťaž idú psy v II. cene veď máme špičkových psoch v I. cene alebo si niekto robil kritéria pre svojich psoch?? Zaujímalo by ma prečo sa už neorganizuje Putovný pohár Slovenského kopova??

  3. admin

    Zdravím vás pán Zlacký, štatút MAR umožňuje štartovať psom aj v II. cene, preto je kritériom na výber min. SD v II.cene. Momentálne všetky prihlásené psy sú v I. cene. Že si niekto robí kritéria pre svojich psov ?! Táto podmienka platí od začiatku MAR. Putovný pohár vznikol ako náhrada za MAR. V roku 2016 sa konal naposledy, kedy sa ešte striedal s MAR. Terajší výbor sa dohodol, že bude robiť iba MAR. Začína byť veľký záujem o súťaže, aj preto sa v rámci medzinárodného združenia pripravuje medzinárodná súťaž členov medzinárodného združenia ( SK, CZ, DE, SV, HU) Nultý ročník sa bude konať v Maďarsku v januári 2019. Do konca októbra bude maďarským klubom pripravený skúšobný poriadok iba pre tento nultý ročník. Tento rok sa koná Sigetov memoriál, v Čechách medzinárodná súťaž slovenských kopovov. Vzniká tu dosť priestoru pre súťaženie. Ak máte ešte záujem o niečo, čo som nezodpovedal, kľudne napíšte, rád odpoviem.

  4. Jozef Zlacký

    Ďakujem Vám za vysvetlenie ale aj tak by bolo na čase zmeniť štatút a umožniť štart psov v I. cene a myslím si, že taký veľký klub by mohol organizovať aj putovný pohár. S pozdravom

  5. František Homola

    Štatút MAR, je platný od jeho vzniku, niekedy bolo na MAR prihlásených aj málo psov na súťaž, štatút sa dá zmeniť, ale keď sa robí výber na MAR, nevidím dôvod, idú tam len najlepšie vybrané psy s náhradníkmi . Robiť aj putovný pohár, aj MAR je veľmi náročné z hľadiska financií.
    S pozdravom !

Comments are closed.