Aktualizovaný zoznam členov k 1.4.2015

  • Post author:
  • Post category:Oznamy

Zoznam členov bol aktualizovaný ku 1.4.2015. Skontrolujte si či máte správne zapísané platby členského.

Za rok 2015 sú mínusom vyznačené nedoplatky na členskom, v ostatných rokoch sú to preplatky z predchádzajúcich rokov, tak postačuje si doplatiť na daný rok iba do sumy 10€.

Členovia, ktorý uhradili členské po termíne 15.2.2015 si musia podať prihlášku ak chcú byť znova členmi alebo požiadať o vrátenie poplatku.

Spravodaje budú ešte dodatočne zaslané členom ktorý ich doteraz nedostali.

 

 

Králik

This Post Has 4 Comments

  1. Jaroslav Dudík

    Dobrý deň!
    Chcel by som sa spýtať koľko je členov. Zo zoznamu to priamo nevidno, myslím, že by bolo dobré, aby sa tam uviedol aj počet členov. Sila klubu spočívala vždy v tom, koľko má členov. V zozname chýbajú členovia, ktorí uhradili členské v marci, od tých výbor zrejme požaduje novú prihlášku. Nemyslíte, že pýtať od dlhoročného člena opätovné prihlásenie je trochu ponižujúce? Myslím, že KCHSK by si mal zobrať vzor od iných klubov, ktoré robia všetko preto, aby udržali členov a rozšírili stav členskej základne.
    S pozdravom
    Jaroslav Dudík

  2. admin

    Presný stav ku 5.5.2015 je 330 členov. V tom sú zahrnutý prijatý členovia v roku 2015, ktorý si zaplatili členské do 1.4.2015. Keď zaktualizujem zoznam k 1.5. tak doplním doplatky na členskom a doplním nových členov.

    Práve že si berieme príklad z iných klubov.

    5. Zánik členstva
    d.) nezaplatením členského príspevku v stanovenom termíne (nezaplatením čl.príspevku sa stáva neevidovaným členom)

    Podľa mňa sú dva stavy, člen a nečlen.

    Takže ak niekto nie je člen tak si musí podať prihlášku, alebo ako ho máme prijať za člena?

  3. Jaroslav Dudík

    Dobrý deň!
    Nechcem sa púšťať do dlhých diskusii. V zásade máte pravdu, ale lepší stav by bol, keby sme mali 500 alebo 1000 členov. Mal som v predošlom príspevku na mysli starých, dlhodobých členov (v tomto prípade viac ako 20 rokov), ktorí pozabudli zaplatiť členské (to sa môže stať každému), alebo im výbor neoznámil zmenu výšky členského. Tam by sa to mohlo robiť bez novej prihlášky, podľa môjho názoru. Tých členov, čo boli neinformovaní sa nám akosi množí. Ľudia s úhradou podľa starého (tj. 7.-€) boli dočasne daní medzi neplatičov. Uvediem príklad: ak som bol členom v roku 2014 so zaplatením členského mám právo na Spravodaj za rok 2014. To je myslím pochopiteľné. Ak mi však výbor v roku 2015 nepošle Spravodaj za predošlý rok (tj. 2014), pretože som neuhradil členské na nové obdobie (tj. 2015), nemám sa odkiaľ dozvedieť, že výbor zmenil výšku členského a zmenil aj termíny platenia. Z tohto postupu potom vychádza možný zmätok. Ak pôjdeme podľa zásady, ktorú som uviedol hore, teda, že člen má nárok na Spravodaj za rok, v ktorom má uhradené členské, určite sa vyhneme možným nedostatkom. Veľmi jednoduchá zásada a je jedno či mám alebo nemám web a či ho čítam. Na Spravodaj sa členovia priam tešia.
    Ešte jedna otázka na záver, pretože sa mi nedá otvoriť normálny zoznam členov, ide mi len doplnok za rok 2015. Mám pocit, že medzi čestnými členmi chýbajú páni ako Siegfried Korsch, Ján Pilát starší a Pavel Urblík. Ak je to pravda, prosím, pouvažujte nad tým, pretože títo páni zanechali hlbokú stopu vo vývoji kopova. Prispeli k tomu, že sa kopov typovo ustálil, bohužiaľ ale aj k tomu, že suky vážia 20 a psy 25 kg.
    S pozdravom
    UJo Jaro

  4. admin

    Dobrý deň
    – budem sa opakovať ale poznám iba člen alebo nečlen, to že niekto zabudne je ľudské, ale je to vina iba konkrétneho človeka a napraví ju jednoducho, pošle prihlášku. Je to jediná možnosť ako mať presný prehľad o členoch!!! Termín na úhradu bol po starom do 28.2. teraz bol do 15.2. Ohľadne informovania je tu sporných 13 dní z toho 12 platieb členského.
    – neviem že by niekto bol označený za neplatiča (možno sa mýlim) , iba sú zverejnené nedoplatky, ale ako inak informovať že niekto má nedoplatok, osobne nebudem nikoho vyzývať.
    – ďakujem za upozornenie Siegfried Korsch je čestný člen a nie je v zozname. Ulbrík je v zozname a Pilát je vedený ako riadny člen. Korscha pridám do zoznamu.
    – aby ste videli zoznam musíte kliknúť na „Zoznam členov“ v záložke „KCHSK“ potom sa otvorí.
    – ohľadne spravodajov bolo pochybenie aj z mojej strany, lebo som cca 30 členov neuviedol správne v zozname čo dostal predseda. Niektorých som nemohol identifikovať, lebo som nemal poplatky z poštových poukážok, nepoviem prečo aby sa mi zasa niekto nevyhrážal súdom. Momentálne idem zaslať zoznam cca 75 členov ktorým bude dodatočne doručený spravodaj. Za moju chybu sa ospravedlňujem ale čo už…
    pekný deň

Comments are closed.