Zmena prihlasovacieho mena na webovú stránku KCHSK

  • Post author:
  • Post category:Oznamy

Nakoľko v priebehu následujúcich dvoch týždňoch budem robiť zmeny na webovej stránke, kde budem upravovať prihlasovacie mená z tvaru štvorčíslia na plný tvar čísla preukazu, vzniknú dočasné problémy s prihlasovaním.

Pokiaľ sa vám nebude dať prihlásiť pôvodným prihlasovacím menom (napr. 1111) použite pridelené číslo člena  (napr. R-1111).

Za prípadne problémy sa ospravedlňujem, ale pre spojenie klubovej a webovej databázy je to nutné.

Po zmene všetkých prihlasovacích mien bude sprístupnená databáza platným členom, kde si budú môcť kontrolovať osobné údaje, uhradené poplatky. Postupne bude pridaná funkcia kde si majitelia chovných jedincov budú kontrolovať aj údaje o chovných jedincoch a chovatelia budú mať prehľad chovných jedincov z ich chovnej stanice.

Ďakujem za pochopenie

Králik

This Post Has 6 Comments

  1. Jozef Králik

    Tomu kto sa prihlási už pod svojim číslom preukazu si vpravo hore v menu Agenda môže pozrieť svoje osobné údaje, údaje o platbách (tie sú evidované do konca marca, tak ešte strpenie s doplnením) a údaje o chovných jedincoch vo vašom vlastníctve. Prekontrolujte si svoje údaje a pokiaľ je tam chyba, alebo sa dačo zmenilo, nahláste mi to mailom na web.kchsk@gmail.com

    1. Ján Kallo

      Mne to zatiaľ funguje práve iba starým systémom – iba číslo, nie celé číslo z preukazu…

  2. admin

    Už by Vám to malo ísť, nie všetkých som už zmenil 🙂

    1. Ján Kallo

      Vďaka, už to ide… Aj ma to pustí do Agendy…

  3. Ján Kallo

    Ešte mám zopár otázok:
    – V osobných údajoch mám spádovú oblasť 2014 (nemá to byť v riadku člen od roku?)
    – Komplet adresa sedí podľa skutočnosti. Keď boli rozosielané výzvy k zaslaniu žiadosti o zvolanie mimoriadnej konferencie, dostal som to iba s adresou Smolenice (bez ulice a čísla) a poštári ma museli „dohľadávať“. Ten kto to rozosielal nemal prístup k adresám členov?
    – V agende položka môj kopov – je prázdna. Bude možnosť si tam niečo doplniť, alebo iba cez admina, alebo na čo vlastne slúži, keď v nej nič nie je?

    Vďaka, JK

  4. Jozef Králik

    – mal som chybu v kóde, už je to opravené
    – nikto nemá prístup k databáze členov, iba matrikár a postupne aj členovia výboru. Výzvu ktorú ste dostali nie je od výboru KCHSK ani od žiadneho člena výboru. Vzhľadom na ochranu osobných údajov ani neposkytujeme osobné údaje členov KCHSK.
    – v agende môj kopov sú údaje iba chovných jedincov. v rýchlosti som tam nedal takúto poznámku.
    Momentálne pripravujem spôsob ako si budú môcť členovia pridávať svoje psy (nielen chovné) do agenda-môj kopov, ktorá bude slúžiť aj ako databáza psov v prípade straty alebo nálezu kopova

Comments are closed.