Informácie členom KCHSK v súvislosti s DNA a firmou VETGENE

  • Post author:
  • Post category:Oznamy
Vážený členovia KCHSK
V snahe získať informácie od firmy VETGENE sme ich požiadali o stretnutie. Toto stretnutie sa malo konať v priebehu tohto týždňa. Chceli sme si objasniť to akou formou prebiehali porovnávania vzoriek DNA odobratých chovným jedincom a aká je presnosť určenia príbuznosti. Zástupca firmy VETGENE Mgr. Jakabová formou mailu zrušila stretnutie. Ako dôvod uviedla citujem „z dôvodu zachovania nestrannosti a v súlade s pracovnou politikou našej firmy bolo pracovné stretnutie po konzultácii so šéfom firmy zamietnuté“ Iba sa môžeme domnievať prečo bolo stretnutie zrušené.
Nakoľko doposiaľ neprebehlo odovzdanie agendy bývalým predsedom a tajomníkom a ani doposiaľ nebolo predložené znenie zmluvy s firmou VETGENE (i keď o to písomne požiadal poradca chovu Ivan Minich), nevieme čo obsahuje zmluva a na čo máme právo zo zmluvy.
Na základe týchto skutočností verejne vyzývame členov KCHSK MUDr. Adriana Kališa PhD. a JUDr. Martina Ľuptáka PhD., aby bezodkladne odovzdali majetok a agendu KCHSK členom výboru.
Výbor KCHSK